Sneki Snek si Sonic the Hedgehog se alatura eforturilor de conservare a mediului prin lansarea unei game de produse promotionale in editie limitata

Razer si SEGA anunta lansarea unei colectii de articole vestimentare si produse de merchandising in editie limitata, in colaborare cu mascota Razer pentru sustenabilitate, Sneki Snek, si legendarul personaj al celor de la SEGA, anume Sonic the Hedgehog.

Cooler Master lanseaza scaunele de gaming CALIBER X2C si CALIBER R3C

Cooler Master a anuntat lansarea celei mai noi actualizari in confortul de gaming: scaunele CALIBER X2C si CALIBER R3C, parte a seriei COOL-IN proaspat actualizate.

XFX lanseaza Radeon RX 7900 XTX Phoenix Nirvana

Intr-o lansare surpriza in China, XFX a dezvaluit cel mai nou model din seria sa Radeon RX 7000, XFX Radeon RX 7900 XTX Phoenix Nirvana.

Acer si Plastic Bank: Un parteneriat pentru salvarea mediului inconjurator prin colectarea a 50 de tone de deseuri de plastic

In urma temei din acest an a Zilei Pamantului, “Planeta vs. Plasticul“, Acer a facut un pas hotarat in directia durabilitatii si protectiei mediului inconjurator.

Sparkle anunta noile plăci video Intel Arc ROC Series Luna Edition

SPARKLE anunta lansarea seriei SPARKLE Intel Arc A770/A750 ROC.

MONTECH dezvaluie carcasa E-ATX SKY TWO GX

MONTECH, companie renumita pentru solutiile sale inovatoare de hardware PC, a lansat cea mai recenta carcasa care face parte din catalogul saude produse: SKY TWO GX.

Lenovo lanseaza echipamente de gaming in România, inclusiv PC-uri, periferice si servicii

Noul ecosistem de gaming Lenovo a debutat la CES 2024, cu PC-uri cu Microsoft Windows 11, periferice, software si servicii care oferă performanta, tehnologii de racire, grafica superioara, dar si beneficii datorate inteligentei artificiale.

Lenovo aduce in Romania tableta de gaming Legion Tab

Lenovo face un pas semnificativ in piata gaming-ului din Romania prin lansarea tabletei de gaming Legion Tab.