Un nou film Mario il va avea in prim-plan pe Chris Pratt

Un nou film Mario il va avea in prim-plan pe Chris Pratt

Noul film animat Mario va aparea in luna decembrie a anului 2022.

Shigeru Miyamoto, Game Directorul de la Nintendo, a anuntat aseara o veste minunata pentru fani in cadrul streamului Nintendo Direct de aseara. Acesta a oferit detalii despre un viitor film Mario animat. Filmul Mario este programat sa fie lansat pe 21 decembrie 2022, iar Chris Pratt va fi vocea personajului principal.

Alaturi de Pratt, o multime de alti actori de comedie se alatura pentru a realzia filmul, precum:

Numele mari care vor ajuta la un nou film Mario memorabil prezinta o surpriza pentru fani, avand in vedere dezastrul ultimului film din serie. Oricum, filmele, serialele sau concertele bazate pe jocuri video sunt la moda, asa ca asteptarile sunt mari, si suntem siguri ca nu va fi un esec, ba dimpotriva.

Odata cu filmul Warcraft, tot mai multe jocuri au abordat acest stil de a explica povestile prin film. Avem alte exemple precum serialul Arcane din League of Legends de pe Netflix, filmul Assassin’s Creed sau filmul Borderlands care urmeaza sa apara, in care il avem din nou pe Jack Black interpretandu-l pe Claptrap.

Filmul Mario este o colaborare dintre Nintendo si casa de animatii Illumination, cunoscuta pentru filmele Despicable Me. Aaron Horvath si Michael Jelenic vor fi directorii filmului, perechea din spatele Teen Titans Go!.

O sa fie amuzant si in acelasi timp ciudat sa-i auzim vocea lui Starlord iesind din gura lui Mario. Dar putem doar sa asteptam ca viitorul film sa ne incante. Au trecut 18 ani de la ultimul film, vorba aia, sigur au invatat multe intre timp.

Exit mobile version