COLORFUL lansează CVN B650M GAMING FROZEN pentru procesoarele AMD Ryzen din seria 8000

COLORFUL Technology prezintă placa de bază CVN B650M GAMING FROZEN. Această placă de bază este prima placă de bază AMD AM5 din catalogul COLORFUL care suportă procesoarele AMD Ryzen 7000 Series È™i cele mai recente procesoare AMD Ryzen 8000 Series,…

Thermaltake lansează carcasa mid-tower S250 TG ARGB

Thermaltake a prezentat S250 TG ARGB, o carcasă mid-tower cu o caracteristică unică de slot de expansiune și cu posibilitatea de a monta radiatoare mari de 420 mm.

MSI prezintă monitorul 4K MAG 274UPF E2

MSI a prezentat astăzi MAG 274UPF E2, un monitor de 27 de inci care oferă o rezoluție 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) și o rată de reîmprospătare ridicată datorită panoului Rapid IPS.

Cooler Master lansează carcasa TD500 MAX

Cooler Master a anunÈ›at astăzi TD500 MAX, prima carcasă ATX din seria MAX. Realizată pentru a satisface cerinÈ›ele entuziaÈ™tilor, TD500 MAX integrează perfect performanÈ›ele termice excepÈ›ionale cu caracteristici uÈ™or de utilizat, impunându-se ca o alegere de primă clasă în categoria…

ASUS lansează routerul dual-band WiFi 7 RT-BE88U WiFi 7

ASUS a anunțat modelul RT-BE88U, primul router WiFi 7 din lume care oferă o capacitate combinată de până la 34 Gbps pentru rețelele cu wired.

ARCTIC lansează ventilatorul P14 Max

O nouă prezență gamei extinse de ventilatoare ARCTIC: P14 Max, completează seria existentă de înaltă performanță cu un model de înaltă performanță de 140 mm.

be quiet! au lansat ventilatoarele Silent Wings Pro 4 White și Silent Wings 4 White

be quiet! prezintă seria de ventilatoare Silent Wings Pro 4 White și Silent Wings 4 White.

DeepCool prezintă sursele din seria PN-M

DeepCool a introdus pe piață seria PN-M de surse ATX, răspunzând cerințelor avansate ale utilizatorilor.

Kingston Digital introduce pe piață SSD-urile industriale i-Temp

Astăzi, Kingston Digital a făcut cunoscut faptul că a dezvoltat o nouă gamă de SSD-uri bazate pe semiconductori, numite Industrial Temp, special concepute pentru producătorii de sisteme care se confruntă cu necesitatea de a opera în medii extreme.

ASUS anunță ROG Strix XG27WCS: monitor de gaming WQHD curbat de 27 inchi cu panou VA

ASUS a prezentat ROG Strix XG27WCS, un monitor curbat WQHD de 27 de inchi pentru jocuri, care utilizează un panou Fast VA.

ENERMAX lansează carcasa ATX ENERMAXK8 Mid-Tower ATX

ENERMAX prezintă cea mai recentă serie de carcase ATX pentru PC de tip mid-tower, ENERMAXK8, cu un design elegant și sofisticat.

ENERMAX lansează seria de surse PlatiGemini

ENERMAX anunță lansarea sursei de alimentare ENERMAX PlatiGemini 1200W.

Placile de baza ASUS AM5 si cele cu chipset Intel 600/700 suporta pana la 256GB RAM

ASUS a lansat noi update-uri de BIOS care aduc o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește capacitatea maximă de memorie suportata pentru o varietate extinsă de modele de plăci de bază Intel.

Thermalright lansează AIO-ul Ice Guard 360

Recent, cei de la Thermalright a prezentat noul său cooler cu lichid Ice Guard 360, care poate fi acum găsit pe site-ul oficial al companiei.

TEAMGROUP lansează SSD-ul portabil PD20M Mag și cititorul de carduri MicroSD ULTRA CR-I

TEAMGROUP a anunțat lansarea a două noi modele portabile: PD20M Mag Portable SSD, proiectat exclusiv de TEAMGROUP și compatibil cu MagSafecompatibil, și ULTRA CR-I MicroSD Memory Card Reader.

AQIRYS lansează microfonul GALILEO

AQIRYS aduce pe piață GALILEO, un microfon inovator care marchează o nouă etapă în îmbunătățirea experienței audio pentru streameri, podcasteri și gameri.

MSI prezintă perifericele din seria FORGE – tastatura FORGE GK100 È™i mouse-ul FORGE GM100

MSI prezintă cea mai recentă adăugire la gama sa extinsă de periferice destinată gamerilor – seria FORGE.

MSI lanseaza in Romania noua serie de laptopuri pregatite pentru inteligenta artificiala

MSI anunta disponibilitatea in Romania a noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core Ultra sau cele din generatia Raptor Lake Refresh.

Colorful prezintă placa de bază iGame B760M Ultra Z

Colorful a prezentat o nouă placă de bază numită iGame B760M Ultra Z.