ROCCAT introduce mouse-ul Kone XP Air Wireless

ROCCAT introduce mouse-ul Kone XP Air Wireless

ROCCAT a dezvaluit astazi noul mouse de gaming Kone XP Air Wireless RGB care dispune de Rapid Charge Dock.

Kone XP Air este versiunea Stellar Wireless a mouse-ului recent lansat Kone XP. Cele doua au la baza 15 ani de research si dezvoltare pentru a produce un mouse de gaming cu mai multe functii.

Tehnologia Stellar Wireless de la ROCCAT si conectivitatea Bluetooth fac aparatul wireless Kone XP Air si mai versatil. Acestuia i se adauga si un dock de incarcare rapida cu iluminare RGB numit Rapid Charge Dock. Mouse-ul poate fi cumparat in doua culori ddiferite: Black si Arctic White.

In materie de design, carcasa translucida a lui ROCCAT Kone XP Air ofera o vedere asupra zonelor sale de iluminare RGB vibranta. In acelasi timp, permite si mouse-ului fara fir sa atinga o greutate de doar 99 g. Noua lansare se lauda cu tehnologia de incredere Roccat Stellar Wireless cu conectivitate de 2.4 GHz, dar si cu cea Bluetooth pentru a se putea conecta la mai multe device-uri.

In centrul lui Kone XP Air se afla senzorul optic Owl-Eye 19K DPI de la ROCCAT, care ,,urmareste perfect fiecare miscare si la toate vitezele”.

In plus, picioarele remarcabile din PTFE tratate termic asigura o alunecare lina pe desktop. In interiorul computerului Kone XP Air, jucatorii vor gasi unele dintre cele mai rapide comutatoare disponibile – Titan de la ROCCAT. Comutatoarele optice Titan ofera o viteza de raspuns fara precedent si o durabilitate incredibila, cu un ciclu de viata de 100 de milioane de clicuri.

Atat mouse-ul cat si dock-ul sunt AIMO-enabled. Asta inseamna ca se pot sincroniza cu alte device-uri din aceeasi categorie in materie de iluminare.

La o incarcare maxima, mouse-ul asigura 100 de ore de gameplay. Daca ramaneti fara baterie, cablul ROCCAT PhantomFlex USB-C sare in ajutor.

Mouse-ul de gaming ROCCAT Kone XP Air Wireless RGB cu dock de incarcare rapida este acum disponibil pentru precomanda pentru $169,99 pe ROCCAT.com. Kone XP Air se lanseaza pe 22 august 2022.

Exit mobile version