OnePlus 8T este ultimul flagship al unuia dintre cele mai indraznete brand-uri de telefoane si incearca sa aduca cam tot ce face un smartphone flagship la un pret mai mic. Acestia pun mult accent pe partea de software si pe parerea comunitatii. Am facut si mici comparatii si cu modele anterioare ale lui OnePlus, si anume OnePlus 7T Pro McLaren Edition si OnePlus 6.
Noi am avut la testat media kit-ul cu modelul cu 256GB stocare si 12GB RAM. Acesta vine intr-o cutie rosie cu o prezentare destul de misto si contine pachetul normal al lui OnePlus 8T si doua huse speciale, Quantum Bumper Case si Sandstone Bumper Case Cyan. Aceste huse sunt disponibile la vanzare separat si nu vin in pachetul retail al telefonului. Husa Quantum Bumper mi s-a parut foarte placuta la atingere si bine facuta, dar putin on the thicc side. Desi nu m-am omorat cu design-ul ei am preferat-o in detrimentul celei Sandstone dar si celei transparente din pachet. Husa Sandstone bate spre textura originala folosita pe OnePlus One si OnePlus Two, dar nu e chiar acelasi lucru si nu imi place prea tare senzatia la atingere.
Specificatii
Model | OnePlus 8T |
Ecran | 6.55", 1080 x 2400 pixels, format 20:9, Fluid AMOLED, 120Hz, HDR10+ |
Dimensiuni | 160.7 x 74.1 x 8.4 mm |
Greutate | 188 g |
Chipset | Snapdragon 865 (7 nm+) |
GPU | Adreno 650 |
Memorie RAM | 8/12 GB |
Memorie interna stocare | 128/256 GB, UFS 3.1 |
Camera principala | 48 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS 16 MP, f/2.2, 14mm, 123˚ (ultrawide), 1/3.6", 1.0µm 5 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth) |
Camera selfie | 16 MP, f/2.4, (wide), 1/3.06", 1.0µm |
Filmare camera principala | 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, Auto HDR, gyro-EIS |
Filmare camera selfie | 1080p@30fps, gyro-EIS, Auto-HDR |
Software | Android 11, Oxygen OS 11.0.4 |
NFC | Da |
Baterie | Li-Po 4500 mAh, cu incarcare rapida Warp Charge 65W, 100% in ~39min |
Difuzoare stereo | Da |
Constructie | Cadru de aluminiu cu Gorilla Glass 5 pe fata si spate |
Culori disponibile | Aquamarine Green (testata), Lunar Silver |
Data lansare | 14 Oct 2020 |
Pret lansare | 3000 RON (618 €) pentru 128GB/8GB, 3500 RON (721 €) pentru 256GB/12GB |
Design si constructie
Designul lui 8T e ceva ce iese din liniile normale folosite de OnePlus anterior. Seamana mai mult cu flagship-urile altor branduri decat cu OnePlus. Este destul de diferit ca asezare a elementelor, mai ales a camerei de pe spate, si seamana cu unele telefoane de la Oppo, Huawei sau Xiaomi. Fata si spatele sunt din sticla, Corning Gorilla Glass 5, iar cadrul din aluminiu. Exista doar doua optiuni de culoare, Aquamarine Green (ca cel testat de noi) si Lunar Silver. Amandoua arata bine, si e interesant faptul ca au ales de data asta sa nu ofere si o optiune alba sau neagra. In pozele noastre spatele Aquamarine Green n-a vrut deloc sa iasa culoarea din realitate, nici dupa adjustari in lightroom. Ne-a batut, dar promitem ca arata bine, si nu seamana deloc cu verdele de pe iPhone-uri.
Pe spate gasim in partea stanga sus un grup de 4 camere si flash, incastrate intr-o sticla neagra ce iese in relief. In afara de asta, spatele e curat, avand doar in partea de jos logo-ul nou al OnePlus.
Pe fata avem un ecran plat, de 6.55″, cu margini foarte subtiri, un difuzor in marginea de sus, si un notch asimetric spatiat in coltul din stanga sus in care gasim camera frontala. Ma bucur ca de data asta au ales un ecran plat si nu unul cu margini curbate, si sper sa continue asa si cu urmatoarele modele. Mie personal mi se pare o imbunatatire serioasa pentru ca nu mi-au placut niciodata marginile curbate si nu le-am vazut beneficiile.
Pe partea stanga a cadrului, cum privesti ecranul, gasim butoanele de volum, iar pe partea dreapta butonul de blocare/inchidere si switch-ul de profiluri de sunet tipic OnePlus. Butoanele sunt clicky si bine facute, se simt premium si sunt pozitionate bine. Switch-ul de profiluri este o mica imbunatatire fata de modelele anterioare, mai ales fata de cel de pe OnePlus 6, fiind mai pronuntat ca textura si inaltime si cu pasi mai bine delimitati. Acest switch este ceva ce imi lipseste pe alte telefoane, desi functionalitatea exista in continuare si in alte parti ale softului, faptul ca poti schimba intre Silent, Vibrate si Ring dintr-un slider micut de pe laterala mi se pare ca te poate salva in situatii in care esti mai grabit. In afara de asta e un moft, dar un moft bine definit.
In partea de jos gasim un sertar de SIM cu 2 sloturi nano, un port USB-C, un microfon si unul dintre difuzoare. Iar in partea de sus gasim doar un microfon si nimic mai mult.
Ecran
OnePlus 8T are un ecran Fluid AMOLED 120hz Full HD+ (2400 x 1080) in format 21:9. Acopera aproximativ 87% din fata telefonului, si chiar e foarte fluid. Cei 120hz se observă chiar si in navigarea normala a telefonului. In utilizarea normala arata superb, are contrast bun si culori foarte bune, iar albul parca e mai alb decat la versiunile anterioare, nu bate spre galbui.
Luminozitatea ecranului poate fi setata pana la 500 nits din slider-ul manual, dar pe functia de auto OnePlus 8T se lauda ca poate ajunge pana la 1100 nits in lumina puternica sau HDR. Nu am avut sculele necesare pentru a masura asta, dar mie mi s-a parut mai mult decat suficient de puternic. Iar apropo de luminozitate automata, aceasta functioneaza chiar foarte bine. Nu stiu daca au fost mai mult de 1 sau poate 2 dati in 2 saptamani de utilizare cand am vrut sa modific manual luminozitatea.
Ecranul lui 8T poate fi setat la 60Hz sau 120Hz, neavand o varianta automata sau refresh rate variabil. Chiar si asa, sunt anumite cazuri in care 120hz nu pot fi folositi, iar ecranul va trece automat pe 60Hz. Situatiile respective includ orice video full screen si Google Maps. Daca alegi sa il folosesti la 60Hz bateria tine un pic mai mult, cam 15-20% mai mult din testele noastre.
Pe langa refresh rate-ul mare, ecranul are si un timp de raspuns la atingere de 240Hz. Asta inseamna ca e super rapid. Probabil acest timp de raspuns conteaza la fel de mult ca si cei 120fps pe care poate sa ii afiseze. Cand atingi ecranul acesta raspunde instant, iar asta se simte si mai bine in jocuri. Eu de regula nu ma prea joc pe telefon, sunt un adept al ecranelor mai mari pentru jocuri, dar in PUBG Mobile si Call of Duty Mobile experienta a fost surprinzator de buna. E super fluid, iar pentru cineva care se joaca mult pe telefon cred ca se va simti. Diferenta intre 60Hz si 120Hz pe telefon e similara cu cea intre 60Hz si 144Hz pe un monitor.
Ecranul lui OnePlus 8T suporta si continut HDR10, HDR10+ si HLG. Acestea acopera tehnologiile relevante folosite in momentul actual pentru dynamic range foarte ridicat. Fiecare dintre aceste standarde are un mod diferit de a gestiona diferentele de luminozitate. In principiu, tehnologiile astea presupun ca luminozitatea ecranului se va adapta automat in functie de continut, in unele cazuri chiar pe zone. Telefonul suporta si Widevine L1 DRM, ceea ce inseamna ca poti viziona continut de cea mai buna calitate, incluzand HDR, pe Netflix sau alte surse.
Daca as fi carcotas as spune ca ecranul nu e chiar top, ca din anumite unghiuri mai extreme se vad niste dungi colorate, sau ca luminozitatea nu se duce asa de jos ca la alte telefoane de top. Dar sincer, niciunul din lucrurile de mai sus nu m-a deranjat vreo secunda cat am utilizat telefonul. Ecranul este per total superb.
Mie personal mi-a displacut o singura chestie la ecranul asta, dar e ceva subiectiv. Nu-mi place trend-ul asta cu camera in colt, mi se pare ca arata mai dezechilibrat si mai putin delicat decat celelelalte optiuni, cum ar fi pe centru sau teardrop notch. Dar totusi nu ocupa mult spatiu, iti sta cat de mult se poate in afara continutului, si dupa cateva zile m-am obisnuit oricum si aproape ca n-am mai observat-o.
Sunet
OnePlus 8T se lauda cu difuzoare stereo. Asta in practica se traduce printr-un difuzor in partea dreapta jos, care bate in josul telefonului, si difuzorul normal folosit la apeluri, care bate direct spre tine, din partea de sus a telefonului.
Difuzoarele telefonului se aud bine, sunt destul de bine echilibrate. Mediile si inaltele sunt reprezentate foarte bine. Joasele sunt destul de bine reprezentate si ele. Se aude mult mai bine decat difuzorul mono de pe OnePlus 6, dar au trecut niste ani de atunci si niste buget extra. Parca putin mai slab pe joase decat ce am intalnit pe Samsung-uri, dar in orice caz suna bine.
Consumul de clipuri pe YouTube si muzica e placut, atata timp cat nu dai volumul la maxim. La volum maxim parca se aud prea ascutit inaltele, si joasele se diminueaza. Oricum peste 80% mi se pare ca se aude prea tare, nu am simtit nevoia sa dau volumul nici macar pana la 80%, dar mai sus. De regula cam 50-60% a fost arhisuficient.
Pentru muzica cred ca sunt sub o mica boxa portabila decenta, dar in lipsa uneia isi fac treaba bine.
Cel mai placut, si cred ca si scopul in care au fost calibrate difuzoarele, este sa te uiti la filme sau sa te joci ceva. Aici suna foarte bine difuzoarele. Cat m-am jucat PUBG Mobile am putut sa imi dau seama in ce boschet il gasesc pe baiatu’ ala care trage dupa noi fara sa imi pun castile.
Pe Netflix sau clipuri YouTube cu calitate mai buna am fost din nou surprins de pozitionarea buna dar si de reproducerea destul de fidela a sunetelor. Asta cred ca se datoreaza si profilurilor Dolby Atmos incorporate. In setari ai optiunea de a lasa profilurile sa fie setate automat in functie de continut, sau sa alegi manual Movies sau Music. Eu l-am lasat pe Auto, care asa vine setat, si cred ca si-a facut treaba bine.
Camera
Camerele de pe OnePlus 8T sunt 4 la numar, cum e in trend acum la telefoane. Una wide, principala, una ultra-wide, una macro si un senzor de adancime.
Prima, cea principala, are 48mpx cu filtru Quad-Bayer, f/1.7 minim, distanta focala de 26mm si scoate poze de 12mpx destul de bune. In lumina buna am fost foarte surprins de cate detalii reuseste sa scoata cu destul de putin noise. Rezolutia mare a camerei permite si zoom 2x fara pierderea niciunui detaliu, de aici si lipsa unei camere telephoto.
Camera ultra-wide are 16mpx si un unghi de 123˚cu f/3.6 si focus fix din ce am observat. Asta se traduce prin faptul ca poti scoate cadre bune doar in lumina buna, in lumina mai slaba s-ar putea sa iasa lucrurile mai neclare si cu noise.
Camera macro (am crezut ca e tele initial) are doar 5mpx si in lumina buna scoate detalii bune, dar nu am pus-o prea mult la incercare. Scopul ei mi se pare ca e destul de limitat si performantele la fel, dar e ceva in plus, in cazul in care nu-ti iese cu cea principala. Dar pana la urma, cred ca mai bine o folosesti pe cea principala si apoi tai sectiunea care te intereseaza din ea decat sa folosesti modul macro.
Am pus sample-uri cu cea principala normal, cu zoom 2x si apoin cea ultrawide, in comparatie, intr-o lumina destul de buna, la noi in birou. Modul portret se foloseste de zoom-ul 2x si senzorul de profunzime pentru a accentua efectul de bokeh.
OnePlus 8T are si Nightscape, un mod pentru fotografii in lumina foarte foarte scazuta, si stie sa schimbe automat pe acel mod cand e nevoie. Am facut un test seara tarziu cand deschideam TV-ul pe Netflix si in rest era bezna completa in camera, lumina rosie find logo-ul netflix de pe ecran, singura sursa de lumina, si totusi se distinge pisoiul din cadru, desi e mult noise. Am mai facut o poza si unei masini de pe strada in intuneric (singura sursa de lumina fiind un stalp la 20m de masina) si a iesit binisor. Cu un trepied cred ca are potentialul de a scoate poze mult mai bune.
Comparativ cu OnePlus 6, flagship killer-ul de acum 2 ani, camera este mult mai buna, se vede maturizarea software-ului dar si imbunatatirile hardware aduse. Pozele au culori mai bune, detalii mai multe, dynamic range mai bun, o imbunatatire clara per total.
Am atasat mai multe sample-uri foto cu camera principala mai jos, si cred ca per total se descurca bine. In momentul actual, fata de ce mai gasim la concurenta as spune ca se incadreaza in partea superioara, de camere bune si foarte bune, dar nu la varf. Da, se putea mai bine, si sunt telefoane care fac poze mai bune, dar acelea sunt si mai scumpe.
Pe partea de video telefonul stie pana la 4k/60fps sau 1080p/240fps, cu stabilizare buna. In afara de stabilizare, din testele noastre, camera filmeaza decent, nu grozav. Pentru continut de Facebook/Instagram si pastrarea unor amintiri cred ca isi face treaba bine. Apropo de amintiri, in cazul in care vei vrea sa filmezi un concert (cine stie cand vom mai avea parte) sau ceva cu muzica tare sau zgomote puternice, microfoanele se descurca destul de bine, singura problema fiind ca atunci cand joasele sunt foarte puternice volumul si calitatea sunetului scade putin. Am facut niste inregistrari de test si vi le las mai jos sa le vedeti cu ochii vostri. YouTube-ul a comprimat putin calitatea, nu mult, dar pana la urma pe toate platformele exista compresie si cu asta trebuie sa ne descurcam.
Vezi video-urile inregistrate cu OnePlus 8T aici.
Performanta
Ca performanta telefonul asta este exceptional. Aici ma refer si la ce poate chipset-ul dar si la cum se simte software-ul. In utilizrea de zi cu zi e super smooth, cat l-am folosit nu a agatat nici macar o data si n-am simtit nevoia nicaieri de mai multa putere sau viteza.
In jocuri telefonul e super smooth si nu a sughitat deloc pana acum. L-am testat in PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Quadropus Rampage (un roguelite destul de mistocut, dar vechi), Asphalt 9 si Fortnite. Desi nu cred ca a avut 120fps constant experienta a fost foarte smooth. Mai putin in Asphalt 9 care m-a lasat sa pun doar maxim 60fps. Desi nu imi place sa ma joc shootere pe telefon pot sa apreciez ca cei 120hz se simt bine, similar cu un monitor de 144hz pe PC, cum spuneam si mai sus.
Ca si conectivitate, pe Wi-Fi am scos viteze foarte bune, cam la limita router-ului pe care il am. Cu viteze in jur de 600mbps download si upload scoate viteze mai bune decat OnePlus 6le meu vechi, avand ultimele standarde de Wi-Fi 6. L-am testat si pe 4G in reteaua Orange si a scos viteze bune, putin peste 100mbps, dar cumva am ratacit screenshot-ul. Din pacate nu am apucat sa il testez in 5G pentru ca nu am reusit sa imi upgradez abonamentul la unul 5G in timpul in care am avut telefonul.
Stocarea UFS 3.1 e foarte rapida, are viteze similare cu un SSD NVMe si e parte din smoothness-ul telefonului. Am dat niste teste in CPDT Benchmark si Androbench si am ramas placut surprins de viteze.
Am rulat si niste benchmark-uri sintetice in Geenbench 5 si 3DMark si pare ca a scos scoruri foarte bune, fiind depasit doar de cateva flagship-uri de la Samsung. Rezultatele mai jos
Baterie
Dintre toate, poate cel mai impresionant lucru la telefonul asta a fost pentru mine viteza de incarcare. Pe scurt, se incarca in ~39 minute de la 1% la 100% si tine cam 2 zile normale de utilizare. Viteza asta inseamna ca nu trebuie sa iti mai incarci vreodata telefonul peste noapte. Il incarci 10-15minute dimineata cat te pregatesti si te poate tine si toata ziua. Tinand cont ca OnePlus 8T are o baterie de 4500mAh, destul de maricica, asta chiar e un achievement.
Incarcarea asta foarte rapida se datoreaza tehnologiei Warp Charge 65, dezvoltata intern de OnePlus si Oppo, si se poate face cu incarcatorul de 65w si cablul inclus in pachet. Tehnologia se regaseste si pe unele telefoane Oppo, si este aproape cea mai rapida de pe piata in momentul actual (dupa cei 120W de pe Xiaomi Mi 10 Ultra, care incarca 100% in 23min). O parte din tehnologie o reprezinta impartirea bateriei telefonului in doua baterii mai mici, ce insumeaza 4500mAh de fapt. Acestea incarcandu-se in paralel permit primirea unei cantitati mai mare de curent intr-un timp mai scurt decat in cazul unei singure baterii. E un pas destul de mare inainte de la cei 30W folositi de OP8 si 8 Pro.
Cat l-am testat, bateria m-a tinut in jur de 2 zile pentru fiecare incarcare, cu 4 sau 5 ore de screen-on time. Cifrele astea intr-o utilizare normala, cam ce as fi facut in mod normal in fiecare zi + jocuri + instalari. Destul de sigur as putea scoate in jur de 6 ore intr-o singura zi daca il forjez mai tare. Telefonul gestioneaza bateria foarte bine si are chiar un mod de power saving, mod pe care nu am simtit nevoia sa il folosesc.
Incarcatorul Warp Charge 65 poate incarca si alte telefoane compatibile cu incarcare rapida de pana la 27W, iar telefonul se poate incarca si el de la alte chargere cu pana la 27W.
Software
Partea de software este un punct forte al lui 8T. Este probabil cea mai smooth experienta de pe Android.
OnePlus au inceput in 2014 cu OnePlus One, iar atunci foloseau CyanogenMod, o varianta open-source de Android foarte personalizabila, fara bloatware si foarte rapida, dezvoltata de o comunitate de programatori. Dupa putin timp acestia au renuntat la CyanogenMod si si-au creat propria varianta de Android, bazata pe aceleasi principii, care a fost numita in urma unui vot al comunitatii Oxygen OS. Acesta a ajuns la versiunea 11.0.4 pe OnePlus 8T si vine cu toate imbunatatirile aduse de Android 11.
Oxygen OS este in continuare printre cele mai curate si smooth experiente pe Android. Vine cu suita de aplicatii Google, cu cateva aplicatii OnePlus (Game zone, Zen Mode, Community si Switch), si surpriza pe care am avut-o a fost ca am gasit si Netflix preinstalat. Daca asta e bine sau rau nu ma pot pronunta. Este o aplicatie pe care as fi descarcat-o oricum, da, dar unii oameni prefera sa isi aleaga ce aplicatii au pe telefon, si sa nu aleaga altcineva pentru ei. Majoritatea aplicatiilor, inclusiv Netflix, pot fi dezinstalate totusi de pe OnePlus 8T, asa ca, in cazul in care o aplicatie te deranjeaza, poti renunta la ea.
Aplicatiile de baza au fost imbunatatite odata cu Android 11, dar soft-ul a ramas la fel de personalizabil ca inainte. Poti schimba culorile de baza folosite in tot sistemul. Poti schimba lock screen-ul in mai multe feluri decat iti puteai imagina, iar acum vine si cu functia Always-On. Poti personaliza scurtaturile pentru gesturile pe care le poti face pe ecran atunci cand este stins (mie cel de lanterna mi se pare foarte foarte util). Poti personaliza forma iconitelor din zona de notificari si aspectul notificarilor. Poti personaliza iconitele de pe home screen si forma lor. In general, pe scurt, cam tot ce am vrut sa modific am putut.
Pentru implementarea de Always-On Display cei de la OnePlus au venit cu niste idei destul de creative. Poti sa vezi ceasul, data, ce notificari ai, dar poti sa alegi sa iti vezi consumul de baterie de la ultima incarcare si de cate ori ai deblocat telefonul, intr-un mod destul de frumos prezentat, prin optiunea Insight. Pe langa insight, mai e si optiunea Canvas, prin care iti poti alege o poza iar telefonul va contura subiectul principal din poza si va folosi acel contur pentru AOD.
Pentru navigare poti alege in continuare intre bara de butoane (Back/Home/Recent Apps) si gesturi. Eu personal folosesc gesturile de cand au aparut pe OnePlus 6. Mi se pare ca implementarea este foarte intuitiva si placut de folosit, iar trecerea de la butoane la gesturi ia cam 2-3 zile de acomodare.
Alaturi de aplicatiile destul de standard gasite pe Android, OnePlus 8T mai are si cateva aplicatii dezvoltate intern si destul de utile si bine facute. Este vorba de Switch, Zen Mode si Game Space.
Switch e o aplicatie ce te ajuta sa faci tranzitia de la device-ul tau curent la noul telefon, fie ca faci trecerea de la un alt smartphone la un OnePlus sau invers. Iti poti transfera datele foarte usor, iti poti alege ce sa transferi, si dureaza destul de putin. Iti poti copia chiar toate datele si aplicatiile, inclusiv asezarea lor pe home screen, daca vrei.
Zen Mode e o aplicatie mai diferita, si te ajuta sa te concentrezi la ce ai de facut luand o pauza de la telefon. Adica poti sa iti setezi o durata in care sa nu folosesti telefonul, iar acesta va intra in “Zen Mode”, fiind accesibila doar primirea de apeluri si apelarea serviciilor de urgenta.
Game Space e un fel de Play Games de la Google. E un loc unde iti poti vedea toate jocurile, iar pe langa asta poti face si setari pentru gaming mode, ca atunci cand te joci sa nu iti apara notificari de exemplu. Aplicatia are si un overlay ce poate fi accesat tragand din coltul dreapta sus in timp ce esti intr-un joc, si aici lucrurile devin interesante. Cum deschizi overlay-ul poti vedea temperatura chipsetului, bateria ramasa, si o lista de acces rapid la cateva optiuni printre care Fnatic Mode, Instagram si WhatsApp.
Daca apesi pe Instagram sau WhatsApp ti se vor deschide variante in miniatura ale aplicatiilor in partea din stanga a ecranului, iar daca vrei sa scrii sau sa cauti ceva iti va aparea si o tastatura in dreapta. Destul de misto. La ce foloseste? Nu imi dau seama, poate sa ii scrii cuiva ceva rapid, dar chiar si asa, nu ar fi durat mult sa schimbi intre aplicatii. In orice caz, e implementata destul de bine si arata bine optiunea.
Fnatic Mode e varianta hardcore a gaming mode in care telefonul da prioritate ridicata jocului si incearca sa suprime restul aplicatiilor care ruleaza in fundal sau vor sa acceseze internetul si activeaza si un DND Mode prin care nu te vor mai deranja deloc notificarile. Fara Fnatic Mode notificarile apar intr-un mod destul de elegant si subtil, cu iconita aplicatiei, numele celui care iti scrie si mesajul, albe, cu putin shadow, pe mijlocul ecranului.
Concluzie
Pana la urma, OnePlus 8T e un telefon foarte misto. Ecranul este superb, camera e buna, bateria tine bine iar incarcarea e incredibil de rapida. Telefonul arata bine, desi a iesit putin din liniile obisnuite de design ale OnePlus, iar pretul este putin mai piperat decat a fost pana anul acesta. Merita sa faci upgrade? Eu cred ca merita daca ai un smartphone flagship din 2018 sau mai vechi si folosesti mult telefonul. Merita in defavoarea OnePlus 8 si 8 Pro? Probabil ca da. Mi se pare ca a luat ce e mai bun de la cele doua si e putin mai ieftin. Singurul punct slab fata de flagship-urile actuale, din punctul meu de vedere, este camera. Si cred ca merita cel mai mult daca te joci mult si telefonul pe care il ai are doar 60hz, pentru ca ecranul, sunetul si modul de gaming sunt foarte misto. Pe langa toate astea vine si cu 5G, dar fara chipiu de aluminiu. Per total e un telefon foarte reusit care m-a surprins placut. De la 1% la 100% in 39min, wow.
In momentul de fata OnePlus 8T poate fi gasit la ei pe site la pretul de 618 € cu transport gratuit, sau in magazine in jurul a 3000 RON.