PlayStation listeaza 22 de jocuri PS5 lansate anul acesta

PlayStation listeaza 22 de jocuri PS5 lansate anul acesta

Lista 22 in 22 a Sony numeste cele mai anticipate jocuri pentru PS5 care vor aparea anul acesta.

Consolele celor de la Sony vor primi o multime de jocuri in anul 2022. PS4 si PS5 se vor bucura de cel putin 22 de jocuri noi, conform blogului oficial PlayStation. Horizon, Elden Ring si multe altele sunt mentionate in lista.

2021 a fost un an important pesntru PlayStation 5. Jocuri anticipate si francize mari au aparut pe consola. Call of Duty: Vanguard si Deathloop sunt doar cateva dintre acestea. Urmatoarele 12 luni ale consolei vor fi si mai incitante.

Utilizatorii PlayStation se vor bucura de titluri precum Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Gotham Knights si multe altele.

In top 5-ul listat de Sony se afla Horizon Forbidden West, UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection, Elden Ring, Dying Light 2 Stay Human si God of War Ragnarok. Lista este plina de cele mai mari nume pe care le-a vazut platforma pana acum. Top 5-ul incepe si se incheie cu doua titluri foarte anticipate ale Sony.

In continuare, alte titluri asteptate precum Gran Turismo 7, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin si-au gasit locul in top 10. In a doua jumatate a listei se regasesc jocuri indie precum Salt and Sacrifice si Sifu.

Clasamentul este creat foarte bine din punct de vedere vizual. Fiecare joc are alaturi un trailer al lansarii pe PS5. De asemenea, sunt oferite informatii despre fiecare joc in parte. Data lansarii apare in partea de jos, acolo unde este cazul.

Momentan, multi fani PlayStation inca incearca sa puna mana pe o consola PS5. Inca de la lansarea acesteia, consola se confrunta cu surse reduse de semiconductori care au afectat industria electronica. Desi cererea este mai mare decat productia, Sony se asigura ca persoanele care detin un PS5 au ce sa joace de-a lungul anului 2022.

Exit mobile version