Ludwig se alatura personalitatilor care semneaza cu YouTube

Ludwig se alatura personalitatilor care semneaza cu YouTube

Ludwig, streamerul de pe Twitch cu 3.1 milioane de followeri, semneaza un contract exclusiv cu YouTube.

Ludwig a lasat in urma un record de subscriberi pe Twitch pentru a actiona exclusiv pe YouTube. Streamerul si-a inceput cariera de stream in 2018 pe Twitch. De atunci, a avut o crestere prospera in lumea streamingului.

In martie 2021, Ludwig a avut un boom de noi abonati si followeri ai canalului. A facut stream timp de 31 de zile fara oprire. El facea dus, manca si dormea in fata miilor de oameni. Acest ,,subathon” l-a adus pe primul loc la subscriberii de pe Twitch, intrecandu-l pe Ninja.

Ludwig Anders Ahgren si-a marcat mutarea pe YouTube printr-o postare pe Twitter. Americanul a creat un skit, care incepe cu el intr-o masina mov care reprezinta Twitchul. Dupa ce se da jos din ea, masina explodeaza in urma sa, iar Ludwig isi reorienteaza privirea inspre o noua masina rosie (YouTube-ul).

Cariera sa de streamer pe YouTube incepe astazi, 30 noiembrie. Astfel, Ludwig s-a alaturat echipei YouTube Gaming, alaturi de alte nume mari din streaming precum DrLupo sau TimTheTatman.

Seful YouTube Gaming, Ryan Wyatt, l-a intampinat cu bucurie pe Ludwig in echipa lui de streaming.

Desi a lasat in urma 3.1 milioane de followeri pe Twitch, numarul nu va fi greu de atins si pe YouTube. Ludwig are deja 2.1 milioane de abonati pe noua sa platforma de stream.

Twitch a raspuns la mutarea sa, numindu-l ,,mogul”, si i-a urat succes pe viitor.

 

Exit mobile version