Life Is Strange: True Colors a fost lansat pe Nintendo Switch

Life Is Strange: True Colors a fost lansat pe Nintendo Switch

Gamerii pot experimenta aventurile lui Alex Chen din Life is Strange: True Colors si pe consola Nintendo Switch.

Life Is Strange: True Colors a fost lansat in septembrie anul acesta. Jocul a putut fi jucat pe fiecare consola, iar incepand de ieri si cei ce folosesc Nintendo Switch vor putea juca.

Cea mai noua poveste emotionanta creata de Square Enix va putea fi cumparata dde pe eshopul Nintendo Switch. Noua protagonista a jocului, Alex Chen, cauta indicii despre moartea fratelui sau intr-un oras din Colorado. Tipic Life Is Strange, Alex are o superputere prin care poate citi si schimba emotiile oamenilor cu care interactioneaza.

Jocul a fost bine cotat de catre critici si comunitate. Are un scor de 81 pe Metacritic si multe review-uri pozitive care au laudat jocul pentru poveste, muzica si personaje de exceptie. Life Is Strange: True Colors este triplu-nominalizat si la The Game Awards 2021, care incepe maine dimineata. True Colors este nominat pentru categoriile: Best Narrative, Games For Impact si Best Performance (Erika Morti in rolul lui Alex Chen).

In ceea ce priveste aventurile clasice ale prietenelor Max si Chloe, asteptam Life Is Strange Remastered Collection. Pachetul va aparea pe 1 februarie 2022, si va contine atat jocul original, cat si prequelul Life Is Strange: Before The Storm.

Pentru cei care inca n-au jucat Life Is Strange: True Colors si au Nintendo Switch, asta este ocazia perfecta. Pregatiti portofelele si fiti gata pentru un rollercoaster emotional alaturi de Alex Chen in cautarea raspunsurilor sale.

Exit mobile version