LIAN LI lansează UNI FAN TL LCD și ventilatoarele UNI FAN TL

LIAN LI lansează UNI FAN TL LCD și ventilatoarele UNI FAN TL

LIAN LI a lansat o nouă serie de ventilatoare cu interblocare cu UNI FAN TL LCD și UNI FAN TL. LIAN LIAN LI UNI FAN TL LCD include un afișaj LCD încorporat de 1,6″ cu o rezoluție de 400×400 pixeli, complet personalizabil prin intermediul L-Connect.

Utilizatorii își pot personaliza afișajul LCD cu suport pentru formate de fișiere GIF, MP4, JPG și PNG, sau pot opta pentru afișarea diferitelor informații ale senzorilor de sistem, cum ar fi viteza sau temperatura procesorului.

 

Pe de altă parte, ventilatorul UNI FAN TL oferă o experiență optimizată din punct de vedere al zgomotului și al performanței, cu palete LCP și rulment FDB cu ecranare din cupru. Ambele modele dispun de un stil de iluminare reînnoit, cu 2 zone LED implementate într-o bandă RGB difuză în partea superioară și inferioară a ramei care se înfășoară în jurul punctelor de montare a ventilatoarelor. Ambele modele sunt disponibile în alb și negru, în dimensiuni de 120mm și 140mm și în modele cu flux de aer normal și inversat.

 

Disponibil în modelele cu flux standard și cu flux invers, fiecare fiind disponibil în pachete cu un singur ventilator și cu trei ventilatoare (numai modelul de 120mm).

Specificatii

 

UNI FAN TL și TL LCD se mândresc cu oglinzi mari la infinit pe ambele părți ale ramei, însoțite de o bandă RGB difuză de-a lungul marginilor plăcuțelor antivibrație. Acest stil de iluminare creează un efect fără cusur în grupurile conectate.

LED-urile de sus și de jos sunt împărțite în două zone, controlabile individual prin L-Connect. Utilizând mecanismul de interconectare de la UNI FAN-urile originale, utilizatorii pot forma grupuri de ventilatoare alimentate de un singur cablu (până la 10 ventilatoare pe un singur port pentru UNI FAN TL sau până la 3 UNI FAN TL LCD pe port).

Cu un circuit integrat individual încorporat în fiecare ventilator, L-Connect detectează automat fiecare ventilator pentru o gestionare fără efort, optimizând fluxul de aer din sistem și identificând în același timp în mod inteligent dimensiunea și locația ventilatorului în cadrul fiecărui grup.

Exit mobile version