Lian Li lanseaza cooler-ul Galahad II LCD

Lian Li lanseaza cooler-ul Galahad II LCD

LIAN LI lansează GALAHAD II LCD, primul său cooler all-in-one cu un ecran LCD încorporat. Acesta dispune de cea mai nouă pompă Asetek de a 8-a generație de 3600 RPM, un afișaj IPS LCD de 2,88 inch cu o rezoluție a ecranului de 480 x 480 pixeli, un radiator de 30 mm grosime cu fitinguri înclinate la 45° complet rotative, ventilatoare preinstalate și pastă termică preaplicată și este susținut de o garanție de 6 ani.

GALAHAD II LCD este disponibil în 3 opțiuni diferite, un 280 și 360 cu ventilatoare ARGB și un 360 cu ventilatoare UNI FAN SL INFINITY, fiecare disponibil în negru și în alb.

GALAHAD II LCD este dotat cu un ecran IPS de 2,88″ încorporat, cu o rezoluție de 480 x 480, pentru a afișa diverse informații despre sistem, cum ar fi temperatura și sarcina CPU/GPU, turația pompei și temperatura lichidului de răcire.

 

Cu ajutorul L-Connect 3, utilizatorii au la dispoziție 3 niveluri de personalizare a afișajului: efecte presetate, imagini (jpg, png), GIF-uri sau videoclipuri (mp4) și text personalizat. Afișajul poate fi apoi rotit pentru a se potrivi cu orientarea de montare.

Majoritatea efectelor prestabilite pentru modul static, permit utilizatorului să regleze viteza și intensitatea. Iar, pentru modul dinamic, viteza și intensitatea efectelor urmăresc citirea hardware-ului sistemului (sarcina/viteza/temperatura CPU/GPU).

În plus, L-Connect 3 include un editor de imagini și video încorporat pentru a-și modifica înregistrarea sau capturarea ecranului. Utilizatorii pot încărca videoclipuri (MP4) de până la 2GB în editor și pot încărca până la 3 minute de video în ecran. Blocul de pompare este, de asemenea, echipat cu două benzi de LED-uri difuze, de asemenea personalizabile prin intermediul L-Connect 3, care completează afișajul LCD.

LIAN LI GALAHAD II LCD dispune de cea mai recentă pompă de apă Asetek din generația a 8-a, care include îmbunătățiri precum un motor trifazat care funcționează la o viteză de până la 3600 RPM pentru un debit ridicat și o funcționare silențioasă, o placă de răcire pătrată nou proiectată, optimizată pentru cele mai recente procesoare Intel și AMD, și îmbunătățiri ale sistemului de sub capotă, ceea ce duce la o funcționare și mai silențioasă față de generațiile anterioare.

În plus, GALAHAD II LCD este echipat cu un radiator de 30 mm grosime, cu un design cu aripioare cu un singur val FPI de 20 FPI, care oferă o suprafață amplă și o rezistență redusă la fluxul de aer pentru disiparea termică atunci când este asociat cu ventilatoare cu presiune statică mai mică.

Radiatorul LIAN LI GALAHAD II LCD GALAHAD II este proiectat cu fitinguri rotative la 45 de grade pentru a facilita rutarea tuburilor și instalarea. Fitingurile pot fi rotite la 360 de grade pentru a ajusta orientarea tuburilor. Fiecare model din seria GALAHAD II LCD este livrat cu ventilatorul preinstalat și cu pasta termică preaplicată, ceea ce face ca instalarea AIO să fie floare la ureche. Pasta termică suplimentară este inclusă în cazul în care AIO trebuie remontat.

Exit mobile version