Infinix Mobility paseste pe piata din Romania

Infinix Mobility paseste pe piata din Romania

Descopera tehnologia de varf adusa in Romania de catre Infinix Mobility, un brand inovator care creeaza si livreaza o gama variata de produse sub numele Infinix.

Fondat in 2013, compania se remarca prin dezvoltarea meticuloasa a tehnologiilor de ultima generatie, cu accent pe telefoanele mobile, pentru a oferi clientilor o experienta de utilizare superioara din punct de vedere al performantei si al stilului.

Infinix a lansat produse si solutii captivante de-a lungul anilor. In 2022, a introdus primul telefon din industrie cu incarcare de 180W Thunder Charge, iar in 2021 a adus pe piata primul telefon cu incarcare de 160W. In 2019, Infinix a fost clasata pe locul 26 in Top 100 Most Admired Brand in Africa si a inaugurat primul concept store Infinix Park in Maroc.

Prezenta in 8 regiuni si in peste 70 de tari din intreaga lume, inclusiv in Romania, Infinix se angajeaza sa ofere tehnologie de varf la preturi accesibile, completata de un design contemporan si vibrant. Inovatia constanta, preturile competitive si specificatiile de incredere sunt elementele cheie ale succesului sau pe pietele emergente.

 

Portofoliul Infinix Mobility cuprinde o gama variata de smartphone-uri, de la modele de buget la modele high-end, satisfacand diversele nevoi si preferinte ale utilizatorilor. Colectia de telefoane Infinix se imparte in patru categorii principale: Zero Series, Note Series, Hot Series si Smart Series.

In plus fata de telefoanele mobile, Infinix ofera si casti, ceasuri inteligente, televizoare, laptop-uri, accesorii pentru telefoane si multe altele.

Cu o atentie deosebita acordata inovatiei si feedback-ului clientilor, Infinix continua sa dezvolte produse care sa raspunda nevoilor si dorintelor in continua schimbare ale pietei, consolidandu-si reputatia ca unul dintre liderii in domeniul tehnologiei mobile pe pietele emergente.

In prezent, Infinix aduce in Romania cinci modele noi: Infinix Smart 8, Infinix Hot 40i, Infinix Hot 40 Pro, Infinix Note 40 si Note 40 Pro.

 

Infinix Smart 8 Dual SIM, disponibil la pretul de 449 RON, impresioneaza prin designul sau atragator si disponibilitatea in patru culori vibrante: Timber Black, Galaxy White, Shiny Gold si Crystal Green. Cu un ecran generos de 6.6 inch si rezolutie HD, acest telefon ofera o experienta vizuala captivanta si fluida, indiferent de activitatea desfasurata.

Infinix Hot 40i, un smartphone dual-SIM 4G, este disponibil in doua variante de pret: 599 lei pentru versiunea cu 4GB RAM si 128GB stocare, sau 749 lei pentru versiunea cu 8GB RAM si 256GB stocare. Cu o camera foto de 50MP si o baterie de 5000mAh, acest telefon se evidenteaza prin performante si functionalitati avansate.

Infinix Hot 40 Pro, la pretul de 999 RON, impresioneaza cu un procesor puternic MediaTek Helio G99 si o camera principala de 108MP. Cu o baterie de 5000mAh si incarcare rapida la 33W, acest telefon ofera o autonomie si o experienta de utilizare exceptionale.

Infinix Note 40 Pro Dual SIM, disponibil la pretul de 1499 LEI, este cel mai puternic telefon oficial disponibil in Romania. Cu un ecran AMOLED de 120Hz si o camera foto de 108MP, acest telefon este ideal pentru gaming si capturarea momentelor speciale.

Exit mobile version