HyperX face echipa cu Naruto Shippuden pentru o editie limitata

HyperX face echipa cu Naruto Shippuden pentru o editie limitata

HyperX a anuntat astazi lansarea unei colectii de periferice Naruto: Shippuden in editie limitata. Produsele contin casti, mouse, tastatura si mousepad.

Colectia in editie limitata prezinta elemente de design inspirate Itachi Uchiha (combinatie intre rosu si negru) si Naruto Uzumaki (culori portocalii indraznete). Colectia pentru gaming include tastatura mecanica de gaming HyperX Alloy Origins, castile de gaming HyperX Cloud Alpha, mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire Haste si mouse pad-ul de gaming HyperX Pulsefire Mat.

„Suntem incantati sa aducem jucatorilor prima colaborare anime HyperX ca un crossover special de jocuri si anime cu design inspirat de Naruto: Shippuden”, a declarat Jennifer Ishii, manager de categorie tastaturi si soareci pentru gaming, HyperX. „Cu modele care prezinta Naruto si Itachi, jucatorii isi pot afisa cu mandrie fandom-ul anime.”

Tastatura mecanica HyperX Alloy Origins este construita cu switch-uri HyperX si dispune de taste iluminate din spate expuse RGB pentru o iluminare mai stralucitoare cu efecte de lumina radianta. Dispune de un corp din aluminiu cu un finisaj periat de calitate pentru durabilitate si stabilitate. In plus aspectul economiseste spatiu pentru desktop si ofera o miscare ideala a mouse-ului.

Cloud Alpha ofera tehnologia HyperX Dual Chamber pentru un sunet mai bun si mai putina distorsiune. Cu drivere de 50 mm, designul cu doua camere ii permite lui HyperX sa regleze frecventele joase separat de medii si inalte.

Pulsefire Haste ofera miscari mai rapide si ventilatie sporita datorita modelului sau ultra-lightweight. Mouse-ul este construit cu frecare redusa, si foloseste un cablu USB HyperFlex pentru a reduce tensiunea si rezistenta la miscarile mouse-ului.

Mouse Pad-ul HyperX Pulsefire Mat Gaming este construit pentru durabilitate si urmarire cu precizie, cu o suprafata extrem de optimizata si cusaturi anti-uzura.

Editia limitata HyperX x Naruto: Shippuden va fi disponibila pentru achizitie pe 21 septembrie. Va fi disponibila exclusiv in HyperX Shop.

Preturi:

Exit mobile version