God of War castiga ,,Cel mai bun joc video din lume” de la IGN

God of War castiga ,,Cel mai bun joc video din lume" de la IGN

In finala, God of War a batut Grand Theft Auto 5 (GTA V), pentru a castiga premiul Best Game of All Time de la IGN.

In data de 10 septembrie 2021, IGN a pornit un bracket plin de cele mai iubite jocuri de catre gameri. Au fost puse 64 dintre cele mai bune jocuri din lume, iar fanii au votat pentru favoritele lor. Ieri, God of War a castigat finala impotriva GTA V, cu 63 de procente din peste 120.000 de voturi pe Twitter, 63 de procente din 273.00 de voturi pe YouTube si alte 57 de procente pe Instagram.

In total, concursul a strans peste 25 de milioane de voturi. Desi au fost cateva alegeri ciudate, intr-un final a castigat un joc care a fost prezis de multi ca va fi locul 1. Printre jocuri s-au numarat The Witcher 3: Wild Hunt (my personal favorite), Half Life 2 (care a fost eliminat in runda 1 de Rise of the Tomb Raider), Minecraft, League of Legends si multe altele.

Evident, jocurile online (cu exceptia Minecraft-ului – deci doar cele competitive) au fost eliminate in primele runde. Motivul este probabil frustrarea provocata de acestea, dar oricum, cine nu si-ar fi dorit sa castige un joc cu poveste?

God of War este numit des unul dintre cele mai bune jocuri de PS4, iar pe masura ce God of War: Ragnarok se apropie, poate ca jocul din 2018 va fi detronat insfarsit.

Aici este bracketul intreg:

Unele alegeri par sa fie bazate pe publicul mai recent, jocurile clasice fiind date uitarii. Insa un lucru e sigur, castigatorul isi merita locul. Ba chiar IGN au oferit God of War nota 10 (Masterpiece).

Speram ca vor urma numai vesti bune dupa victoria celor de la Santa Monica Studio . Si ma refer bineinteles la succesorul din seria God of War.

Exit mobile version