Fortnite revine pe device-urile Apple prin GeForce Now

Fortnite revine pe device-urile Apple prin GeForce Now

Fortnite revine pe iOS-ul device-urilor Apple, de data asta prin GeForce Now, nu prin App Store.

Dupa ce Apple a trecut Fortnite pe lista neagra, jocul celor de la Epic Games se intoarce pe iOS. App Store-ul nu va fi solutia pentru a juca Fortnite, ci browserul Safari. Prin browserul telefoanelor, Fortnite se va putea juca prin beta testingul pentru GeForce Now.

Versiunea refacuta a Fortnite va putea fi jucata prin GeForce Now incepand cu saptamana viitoare.

Battle Royale-ul celor de la Epic Games lipseste de pe App Store din august 2020. Lansarea unui sistem de plata implementat direct in Fortnite a incalcat regulile Apple. Asta a dus la un proces de judecata intre doi titani ai industriei care pare sa nu se mai termine. Pe scurt, Fortnite a oferit un discount daca jucatorii cumparau direct prin platforma lor V-bucks, iar celor de la Apple nu le-a convenit.

Apple a declarat ca nu va permite ca Fortnite sa se intoarca pe App Store pana se termina procesul. Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games a spus ca procesul ar putea dura 5 ani.

Astfel situatia era presupusa sa mai dureze ceva.

GeForce Now este aici sa salveze versiunea mobila de Fortnite. Si va trece cu succes nu doar peste sistemul de plata Apple, dar peste intreg App Store-ul. Versiunea asta este una ,,touch-friendly” dezvoltata impreuna de Epic si Nvidia.

„In timp ce jocurile pentru PC din biblioteca GeForce Now sunt experimentate cel mai bine pe mobil cu un gamepad, comenzile tactile construite de echipa GeForce Now ofera mai multe optiuni pentru jucatori, incepand cu Fortnite”, a spus Nvidia.

Close betaul Fortnite pe GeForce Now incepe saptamana viitoare. Nu este nevoie de cont pentru a va inscrie pentru beta, dar daca sunteti acceptati va trebui sa creati unul. Conturile sunt eligibile, fie ele gratis sau cu abonament platit.

Exit mobile version