CORSAIR se pregateste pentru seria AMD Ryzen 7000

CORSAIR se pregateste pentru seria AMD Ryzen 7000

CORSAIR a anuntat astazi ca se pregateste pentru seria AMD Ryzen 7000 prin placi de baza cu arhitectura Zen 4.

Chipurile AMD Ryzen din seria 7000 ofera o crestere substantiala a performantei fata de procesoarele din generatia anterioara. CORSAIR are componentele pentru a sprijini aceasta actualizare generationala. Cei care doresc sa construiasca un nou sistem AMD pot profita de CORSAIR PC Builder online gratuit pentru a ajutor in ceea ce priveste piesele compatibile pentru noul lor sistem.

Cele doua companii au muncit cot-la-cot pentru lansare. CORSAIR PC Builder preia procesorul, placa grafica si placa de baza alese si le verifica compatibilitatea cu o baza de date vasta de piese pentru PC. De la o carcasa de dimensiuni corecte si ventilatoare adecvate, pana la o sursa de alimentare ce va alimenta buildul si iluminarea RGB, CORSAIR PC Builder elimina riscurile din construirea noului dvs. PC alimentat Ryzen 7000 Series.

Seria AMD Ryzen 7000 utilizeaza socket-ul AM5 de ultima generatie, care este deja compatibil cu toate coolerele lichide CORSAIR AIO care accepta AM4. Asta include seria ELITE LCD, ELITE CAPELLIX si seria RGB ELITE.

Socket-ul placii de baza AMD AM5 utilizeaza aceeasi dimensiune a suportului de racire a procesorului precum AM4. Nu este nevoie sa achizitionati suporturi noi sau sa inlocuiti racitorul existent atunci cand va actualizati sistemul la noua platforma AM5.

Cu celebra racire CORSAIR, computerul dumneavoastra va gestiona in liniste caldura in timp ce utilizatorii se bucura de performanta procesorului AMD next gen.

Procesoarele AMD Ryzen din seria 7000 vor suporta cea mai recenta memorie de performanta DDR5. Alaturi de suport vin si imbunatatiri uriase in ceea ce privește frecventa, latimea de banda si capacitatea potentiala. CORSAIR va oferi o gama completa de memorii DDR5 de performanta, optimizate si echipate special pentru compatibilitate cu procesoarele AMD Ryzen 7000 Series.

La sfarsitul acestei luni, CORSAIR va anunta mai multe detalii despre memorii.

Exit mobile version