Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix

Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix

Arcane, serialul inspirat din League of Legends, debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix.

Primele episoade din Arcane pot fi vizionate de fanii celebrului League of Legends pe 7 noiembrie pe Netflix. Seria animata, dezvoltata si produsa de Riot Games in parteneriat cu Fortiche Productions, va cuprinde 3 acte a cate 3 episoade. Va dezvalui originile unor campioni precum Vi si Jinx, adusi la viata de actori faimosi de la Hollywood.

Celelalte doua acte vor fi lansate pe 13  noiembrie, respectiv pe 20 noiembrie. Sambata seara, in cadrul unui eveniment organizat de Netflix, a fost prezentat trailerul oficial al serialului.

Serialul Arcane de pe Netflix va surprinde evolutia unor personaje familiare precum Jinx, Vi, Jayce si Caitlyn. Fanii vor putea afla evenimentele care i-au transformat in campionii iconici de astazi. De asemenea vizionatorii vor vedea personaje noi precum Vander si Silco, care sunt cetateni ai Zaunului si joaca roluri importante in serial (new champions leaked?).

„Lansarea Arcane este inceputul urmatorului capitol pentru Riot si abia asteptam ca jucatorii sa vada ce le-am pregatit in materie de jocuri, divertisment si sport. In cinstea acestui moment, vom pune jucatorii in centrul unei experiențe uimitoare la momentul lansarii. Campionatul Mondial de League of Legends si Arcane se vor combina pentru a forma o sarbatoare unificata, globala, imbinand competitia, divertismentul si comunitatea intr-un mod cu totul nou”, – Nicolo Laurent, CEO Riot Games.

 

„Cand ne-am propus sa producem Arcane, am stiut ca avem ceva cu adevarat special cu povestea lui Jinx și a lui Vi. Am vrut sa exploram ideea a ceea ce ai face pentru familia ta, ce valori ai compromite si conflictul pe care l-ai indura. Povestea, combinata cu stilul artistic pictat manual si animatia nuantata a personajelor pe care am creat-o in parteneriat cu Fortiche, va aduce jucatorilor detalii despre universul League of Legend.” – Christian Linke, co-creatorul Arcane.

Exit mobile version