AMD EPYC alimenteaza Pixar RenderMan Challenge 2022

AMD EPYC alimenteaza Pixar RenderMan Challenge 2022

Procesoarele AMD EPYC alimenteaza „AMD Creator Cloud” folosit pentru RenderMan Challenge 2022 de la Pixar.

AMD si Pixar au debutat, de asemenea, un nou film pentru campania AMD „Impreuna avansam_”, aratand modul in care Pixar, AMD si NASA se unesc pentru a face Provocarea RenderMan cu tematica Explorare mai accesibila si mai inspirata:

AMD impreuna cu studioul care se ocupa de animatii, anunta cea mai recenta provocare RenderMan . Aceasta provocare ofera designerilor grafici, artistilor si altor creatori din intreaga lume posibilitatea de a crea si de a-si realiza viziunile cinematografice cu RenderMan de la Pixar.

In acest an, concurentii vor avea acces la ,,The AMD Creator Cloud”. Aceste masinari virtuale Azure HBv3 sunt alimentate de catre procesoarele AMD EPYC de inalta performanta cu tehnologia AMD 3D V-Cache. Este prima data cand concurentii au ocazia sa testeze capacitatile procesoarelor AMD EPYC prin aceasta platforma.

Accesul este oferit pentru ca acestia sa isi randeze proiectele folosind procesoare care stabilesc recorduri. 

Provocarea RenderMan si „AMD Creator Cloud” sunt in prezent deschise pentru inscrieri.

James Knight, director, Media & Entertainment/Visual Effects, AMD a declarat: „Impreuna cu partenerii din domeniul tehnologiei precum Pixar, dam posibilitatea urmatoarei generatii de creatori sa isi transpuna viziunea in realitate”. „Oferind artistilor accesul la „AMD Creator Cloud” care utilizeaza  RenderMan de la Pixar face ca aceasta competitie sa fie accesibila unui numar mult mai mare de persoane, permitandu-le sa proiecteze si sa creeze oriunde s-ar afla intr-un mod cat mai rapid.”

De asemenea, cele doua studiouri partenere au prezentat un nou film pentru campania AMD „together we advance”, care prezinta modul in care Pixar, AMD si NASA se unesc pentru a face tematica de explorare a provocarii RenderMan mai accesibila participantilor.

Exit mobile version