Amazon Canada a leak-uit “din greseala” mouse-ul Razer Cobra

Amazon Canada a leak-uit "din greseala" mouse-ul Razer Cobra

Multa lume astepta cu sufletul la gura lansarea lui Razer Viper Mini wireless si cu high specs, iar acesta a venit eventual insa nu a iesit pe piata exact ce s-ar fi asteptat lumea, asta pentru ca Razer au lansat Viper Mini Signature Edition.

Desi din punct de vedere al specificatiilor mouse-ul arata uluitor, acesta lasa mai mult senzatia a unui mouse tip hyper beast similar cu Finalmouse, mai ales ca a fost lansat la un pret piperat, dar si in cantitate limitata. In plus, i-au “imitat” pana si la feature-ul de QC pe cei de la Finalmouse, asta pentru ca reddit-ul a fost plin o perioada de Razer Viper Mini Signature Edition cu probleme.

Cei de la Razer au spus ca apare si un Viper Mini la “pret normal”, dar termenul dat de acestia a trecut si nu s-au vazut miscari pe piata. Si totusi, pare ca le-a trecut altceva prin minte celor de la Razer.

Asta pentru ca a iesit la suprafata Razer Cobra, un mouse destul de aseamanator cu Viper Mini, insa din punct de vedere al specificatiilor, acesta a fost dotat cu aproape tot ce are mai bun disponibil Razer in clipa de fata.

Mouse-ul a fost listat pe Amazon Canada, fiind disponibil in varianta Wired, cat si in varianta wireless (aparent varianta fara coada a fost delistata momentan).

 

 

Interesant este faptul ca Razer nu a anuntat oficial mouse-ul, ci a fost leak-uit de retailerul Amazon. Acum asteptam data de 29 iunie ca cei de la Razer sa anunte oficial Cobra si de ce nu, sa-l vedem ce e capabil.

Exit mobile version